Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Vinos Sinceros - Veintisiete Ribera Tempranillo 2022

Vinos Sinceros - Veintisiete Ribera Tempranillo 2022

€11,23
131 op voorraad
Ribera del Duero D.O.
importeur van bijzondere wijnen.
 • Gratis bezorging in Nederland
  bij bestellingen vanaf € 95,00 (m.u.v. de Waddeneilanden)
 • Voor 16:00 besteld
  binnen 2-3 werkdagen in huis
 • Persoonlijk advies
  bel + 31 341 55 64 09
 • Afhalen in ons Magazijn in Ermelo is mogelijk
  op afspraak + 31 341 55 64 09
Beschrijving

Veintisiete (27) is een project van Luis Martín, de wijnmaker van Vinos Sinceros, met als motto: “eeuwige jeugd, met de ziel van Ribera”.

De ‘Club van 27’ (Of: Forever 27) is de benaming voor een groep beroemde muzikanten die op 27-jarige leeftijd overleden. Tot deze ‘club’ behoren circa vijftig artiesten, onder wie Kurt Cobain, Janis Joplin, Jim Morrisson (The Doors), Chris Bell en Jimi Hendrix. Maar ook artiesten als Amy Winehouse, Alan Wilson, Robert Johnson, Grateful Dead-oprichter Ron ‘PigPen’ McKurnan, Richie James Edwards en voormalig Rolling Stones-gitarist Brian Jones stierven toen ze nog maar 27 jaar oud waren. Dit project is het kleine eerbetoon van Luis Martín aan deze jonge artiesten.

Luis: “Ja, we houden van jonge wijnen. We geloven erin omdat ze altijd de waarheid vertellen. Ze drukken zich uit zoals ze zijn, zonder make-up, zonder maskers. Via hen lezen we de geschiedenis van de wijngaard en de vintage. Ze hebben een kort leven, meestal omdat ze direct gedronken worden, maar ze hebben veel te vertellen.”