Verwen jezelf - of iemand anders - met ons Wijnabonnement

Vier keer per jaar | 12 flessen per keer | met beschrijvingen & recepten

Vier keer per jaar - afgestemd op de seizoenen - met beschrijvingen & recepten. Ben je geïnteresseerd in onze wijnen, wil je op ontdekkingstocht en je 'smaakpallet' vergroten, neem dan een wijnabonnement.

Wat houdt het abonnement in?

  • Je ontvangt 4 keer per jaar (maart, juni, september en december) 12 flessen (6x2) wijn, afgestemd op de 4-seizoenen (lente, zomer, herfst en winter);
  • elke zending bevat altijd een mix van rood en wit en in het voorjaar en de zomer ook rosé;
  • bij elke zending vind je een beschrijving van de wijnen en worden een aantal bijpassende recepten en wijn-spijs suggesties gegeven. Zo kun je thuis lekker aan de gang. Je wijnkast is gevuld, je hebt er zelf geen omkijken naar;
  • je profiteert direct van een aantrekkelijke korting (tot wel 20%) en kunt bovendien de wijnen met 10% korting nabestellen in onze webwinkel met een speciale actiecode;
  • je abonneert je voor minimaal 1 jaar;
  • de wijnen worden gratis bezorgd in NL (excl. de Waddeneilanden).

Welke abonnementen zijn er en wat kost het?

GOUD - Het gouden pakket kost € 199,95

Voor diegene die gaat voor het 'beste van het beste' en zichzelf of zijn vrienden iets bijzonders gunt. Allemaal toppers. Klasse wijnen en wijnen van naam en faam.

ZILVER - Het gouden pakket kost € 149,95

Voor de echte wijnliefhebber. Allemaal pareltjes. In dit pakket vind je meer uitgesproken wijnen aangevuld met wijnen van enige naam en faam, zoals Sancerre, Ripasso, of een goede Rioja etc..

BRONS - Het bronzen akket kost € 99,95

Wijnen die qua prijs-kwaliteit erg veel waar voor hun geld bieden. Trouvailles of wijnen van bijzondere druiven. Vergeten gebieden soms. Meestal eigen import en met zorg gekozen.

Belangrijk om te weten - Wij stoppen geen ‘kelderrestanten’ of ‘winkeldochters’ in het pakket. Alle wijnen worden door ons vooraf geproefd en beoordeeld. Als een wijn niet goed (meer) is, gaat hij niet in het pakket. Er komt dus geen ‘ouwe meuk’ in. Dat betekent niet dat er eventueel geen oudere jaargangen in het pakket kunnen zitten, maar die zijn door ons dus beoordeeld op kwaliteit en goedgekeurd.

Hoe kan ik me opgeven?

Je geeft je op door hieronder je eerste zending te bestellen. Je neemt deel voor een jaar. Bij de bestelling en betaling van je eerste zending heb je jezelf dus automatisch opgegeven. Daarna betaal je elke zending afzonderlijk, middels een factuur die in de doos wordt bijgevoegd.

Filter het resultaat: