Over ons

Erik uw therapeut

Liefde voor wijn

De Wijntherapeut staat voor 'schone' en 'zuivere' wijnen. Veelal Biologisch, Biodynamisch en Natuurlijk.

En, ons hart maakt een sprongetje wanneer wij een ‘verloren & vergeten’ smaak ontdekken. Wij houden niet van 'éénheidsworst'. Er is al zoveel 'grijze muizerij' in onze wereld. Bovendien mag je voor wijn ook wel een 'beetje moeite' doen. Met aandacht proeven. Geef het glas de (2e of 3e) kans. 'Kieper de boel niet zomaar naar binnen.'

Wij zijn geen gewone wijnhandel. Ons gevoel voor wijn zit diep. Wij noemen het liefde. Liefde voor wijn. Deze liefde willen wij graag met u delen zodat je net zo intens geniet van een goed glas wijn, als wij dat doen. En nieuwe smaak-ervaringen opdoet.

In de webwinkel vind je een groot aantal bijzondere wijnen. De meeste zijn uit eigen import, rechtstreeks van de wijnboer. Natuurlijk zijn niet alle wijnen even speciaal. Er zitten ook 'gewone jongens en meisjes' tussen, maar dan wel hartstikke goed en lekker.

Je kunt op heel veel verschillende manieren in de webshop zoeken. Op landen, wijnboeren, druiven, streken. Probeer maar. Het makkelijkste is om je zoekterm in het 'kleine schermpje (zoeken) rechts-boven-in' te plaatsen en dan op enter te drukken. Dan zoek je door de hele site. Bel mij gerust voor advies, ook als je er bij het zoeken of bestellen niet uit komt: 06-55864714

Onze wijnen zijn door ons persoonlijk geselecteerd, met liefde. De druiven worden door de wijnboeren in optimale condities geteeld, met liefde. De wijn wordt op het juiste moment, op de juiste manier gebotteld, met liefde. En dat proef je.

Erik van Duijn

wijnkoper

PS: en mocht je eens willen komen kijken in ons Magazijn, met heel veel flessen op stock, maak dan een afspraak.

Wat maakt 'de wijntherapeut' uniek?